16 september

Mitt uppe i tentaplugg och konstverk just nu. Förra veckan åkte jag hem för att fira Willebrors födelsedag och lämna en tavla, sen så var det bara att åka upp igen och fortsätta med tavla nummer två. Jonglerar alltså mellan konstverk och skola just nu, hehe.
 
Det var iallafall hemskt mysigt att få ta en kort tripp hem igen, Willebror blev sååå glad över att se mig! Det värmde i mitt hjärta kan jag säga. En annan mysig och väldigt rolig sak som jag fick möjlighet att göra när jag var hemma var att besöka min kusin och hennes familjs lilla nykomling Meja. Så gudomligt fin, precis som sin storasyster. Nu är jag kusinmoster till två små hjärtegryn! Jag kan inte ens beskriva hur mycket kärlek jag åkte hem med i hjärtat när jag satte mig på tåget på torsdag morgon.
 
I helgen blev det, förutom målning, lite festligheter med finsittning och valvaka. BRA helg och BRA vecka. Nu ska jag återvända till läsning och ikväll ska jag fortsätta måla till någon bra serie. Vi hörs om ett tag igen!
 
Världens finaste Meja!
Dagbok | | En kommentar |

Många bollar i luften

Under veckorna som har passerat har jag hunnit med att måla väldigt mycket, gått på föreläsningar, varit trött i hela kroppen, städat, köpt massa nytt till lägenheten, monterat ihop och fixat i ordning allt, tonat håret mörkare och så har jag umgåtts med mina vänner. Jag har dessutom agerat fadder under den pågående insparken tillsammans med mina vänner och vi har hållit två middagar nu i veckan. Extremt kul! Dock tycker jag det känns som att jag är överallt hela tiden just nu...
 
Idag har jag spenderat dagen hos Alina och åsidosatt dagen åt en enda sak: spela Sims 4. En mycket lat söndag, men det var väldigt skönt. Imorgon har jag tvättid klockan åtta på morgonen. Inget jag ser fram emot men jag vet att det är nödvändigt. Sedan är det gasen i botten resten av dagen! Föreläsningar, presentshopping och apoteksbesök och på kvällen ska jag äntligen sätta mig och måla igen.
 
Just det, jag glömde nästan. För fyra dagar sedan blev jag kusinmoster igen, till ännu en helt bedårande vacker liten flicka. Det är värt att skryta om. Hoppas på att få träffa henne i veckan!
 
Tjingeling!
 
Mina soldyrkande vänner innan vi skulle gå och handla tacos till vår andra faddermiddag.
 
Dagbok | | Kommentera |
Upp