Under den grå himlen

Idag mår jag sådär. Vädret är grått och kallt och min lägenhet är tyst. Jag längtar hem till dalmål, mormor och kramar och är rastlös ända in i själen. Imorgon har vi redovisning på ett grupparbete vi har jobbat med i flera veckor och efter det så ska jag ta helg och bara vara. Jag behöver vila nu. Vila från tjat, krav och alla slags ångesttankar som finns i min hjärna.
 
Det allra bästa idag är det två timmar långa samtalet med bästis. Och ikväll vill jag umgås med Alina. Men nu, just precis i denna stund så ska jag ta fram mina akvarellfärger och försöka måla bort allt annat och titta på en film medan jag gör det.
 
Den här kvartetten vykort målade jag i höstas vid olika tillfällen och det är just sådant här jag gör när jag inte vill måla något motiv utan bara vill se hur akvarellen kan bete sig. Jag liksom betraktar det som gör den till en så fantastisk färg enligt mig själv.
 
En kvartett vykort målade i akvarell.
Dagbok, Konst & Kreativitet | | Kommentera |

Amélie manger des framboises

Hej hallå, mina vänner! Den senaste tiden har jag känt mig ganska kreativ, och jag har ägnat tid åt just det på sistone. Jag är nästan klar med skissen till en ny whiskytavla och har börjat göra motiv till fyra ramar jag köpt på IKEA. De fyra små ramarna ska fyllas med motiv från en utav mina favoritfilmer, Amelie från Montmartre, och jag tycker att det är väldigt tomt på väggen kring min klocka så det är platsen de ska få hänga.
 
Eftersom whiskytavlan bara är en skiss än så länge tänkte jag visa den första teckningen som blev klar. Amelie är sex år och äter hallon, tecknad i promarkers på ett papper som är 10x15 cm(A5 ca). Vad tycker ni?
 
Dagbok, Konst & Kreativitet | | En kommentar |

Glasäpplen

En stor del av förra helgen spenderade jag i min vackra vän Agnes lägenhet. Vi hade fotosession, åt bokstavssoppa och tjuvkikade på vårens första BBQ nere på vår innergård. Vi deltog inte själva för vi tyckte det var kallt och så var det så kul att fotografera. Resultatet tycker åtminstone jag blev väldigt bra och nu tänkte jag visa er lite bilder! Var så himla längesedan jag stod bakom kameran på det här viset, kände mig lite ringrostig i början men sen var det som att cykla.
 
Säg gärna vad ni tycker!
 
 
Dagbok, Foto - Modell/Beauty | | Kommentera |
Upp