Frillan

Trivs bra i min nya frisyr. Jepp japp jipp. Nu kan håret växa ut och så har jag massor av nya planer för kråkboet.
Förövrigt har jag jobbat lite idag. Alltså på riktigt. Det var skönt att bli påmind om hur det är med rutiner. Det livet är ju rätt långt borta nu...
 
Dagbok | | Kommentera |

BRA DAG

Idag har jag haft en riktigt bra dag! Började dagen med att dra mig bland blomlakanen, sedan klev jag upp och for till min briljanta frisör Johanna som gjorde mig fin i håret. Hon är den enda som kan göra mig riktigt fin i håret, den enda som får riktigt pli på mitt kråkbo.
Hur som helst så åker jag sedan hem, äter nudlar och sedan börjar jag återigen pilla med det nya projektet jag och mamma brainstormade ihop framför badrumsspegeln i förrgår. Vi är ett bra team hon och jag.
 
Här får ni lite ledtrådar! Vad tycks? Hiho
 
Dagbok, Konst & Kreativitet | | Kommentera |

Precis på kanten

Ibland blir jag arg. Arg på livet. Arg på nederlag. Arg på längtan. Arg på saknad. Arg på Arbetsförmedling. Arg på mig själv.
Och så ska jag trots denna ilska bara låtsas att allt är bra för ingen vågar ändå lyssna på att jag är arg.
LALALALLALALALALALLALALALLALLALALALALLALALALALALA!!!!!! HÖRINGENTINGMÄRKERINGENTING.
 
Mest blir jag arg på att man aldrig får något tillbaka av folk. Man får nöja sig med noll. Ge jävligt mycket men inte få ett skit tillbaka. OCH SÅ SKA MAN ÄNDÅ GÅ OCH LE VET NI, fastän man är arg och irriterad och inte får ett skit för det man gör.
Jag har varit arg sedan igår kväll. Jag är inte glad jämt även om jag inte har det särskilt svårt. Man kan inte vara glad jämt. Sluta sockerplåta allting hela jävla tiden. JAGBLIRFÖRBANNAD.
 
Kan ingen bara resa bort med mig ett tag? Så kan man få prata skit i flera timmar och ha kul sen. Saknar att ha någon att prata med tills både öron och mungipor blööööööööder. Och skratta tills man får kramp i magen. Och springa runt hela stan se saker och bara äta massor av skiiit. Bästa jag vet.
 
Och vet ni vad det värsta med att jag skriver detta är? Det är att jag är så jävla desperat. Och att ingen ändå ser att jag behöver en kram ibland fastän jag är typ starkast i världen. Och sen är det så jävla jobbigt att hänga ut sig själv på en tråd, men det känns bra för att man ändå får ventilera.
 
Oh I live right on the edge... I do, don't I?
 
MVH GNÄLLSPIKEN.
Dagbok | | 4 kommentarer |
Upp