Jordgubbskräm

Well yeah. Igår fick jag min bebis! Fast han var röd istället för blå, och jag orkar inte lägga energi på att byta så jag behåller den. Jag har blivit med en Canon PowerShot A4000 IS och än så länge är jag inte ett dugg besviken. Den köpte jag för att kunna föreviga minnen när min bumling inte får följa med, huvudsakligen i London, men på många andra platser också. Känns riktigt bra faktiskt. Har inte ägt en pocketkamera på säkert tre-fyra år, och nu minns jag var som var så bra med dom (Det vill säga att knäppa kort på sin frukost).
 
Inatt har jag sovit som en prinsessa och det kan jag säga var välbehövligt. Nu sitter jag och lyssnar på alldeles för hög musik och äter japp. Har blivit beroende av det. Nu blir det bokskrivning. Hejsvejs ♥
 
Dagbok | | Kommentera |

Catching feelings

Lycklig tjej idag. Jag har skrivit några meningar på boken, jobbat järnet, hängt med goaste Pau och snackat massor av nödvändigt skit. Egentligen har jag nog levt på låtsas hela långa dagen, fast det varit så himla underbart att vara jag precis nu. Fast jag har börjat inse allvaret med att jag flyttar bort från de enda fina sakerna jag har i mitt annars miserabla liv i denna lilla håla. Okej, inte de enda fina sakerna, jag har mig själv vad som än händer. Jag är ganska bra. Utan mig - ingen jag. Det måste betyda något, ellerrr? Iallafall något litet. Idag betyder det något iallafall. Punkt.
 
Ber till Gud att min nya bebis kommer imorgon. Och ja, mina vänner. I am expecting a NEW baby. Har varit i väntans tider sedan i måndags/tisdags och imorgon eller på måndag kommer han. Min bebbe! Han är blå. Haha!
 
Imorgon är det fredag. Mysfredag? You never know. Jag kanske har enmansparty. Nu ska jag fortsätta vara glad! CIAOOOO
 
Dagbok, Foto - Natur/Djur | | 2 kommentarer |

Den perfekta lösningen för en surpuppa som jag!

Varje dag när jag kommer hem från jobbet och kliver innanför dörren blir jag arg. Det är precis som om det ligger någon arg-aura innanför som bara kastar sig över en när man kommer in där. Eller åtminstone över mig. Det gör mig vid det här laget rättså galen. Jag fördärvar ju inte bara dagen för mig själv, utan också för min familj. Wow, snällt. Verkligen. Så istället för att gå runt och vara irriterad har jag tagit undanflykter såsom: lyssnat på "dålig" musik(den sorten som gör dig glad men som du vägrar tala om för andra att du lyssnar på), suttit framför datorn och spelat Sims, legat i min säng med en kudde på huvudet, målat/ritat lite och helt enkelt bara stirrat in i väggen.
 
Idag har jag kommit på lösningen för mina problem. Efter ännu en attack från surpuppan så bestämde jag mig för att prova något: Fanta Strawberry and Kiwi. Utan kolsyra. Hög sockerhalt och god smak. Plötsligt är jag hur glad som helst. Eller? Lösningen var ju hur som helst egentligen ganska lätt. Allt jag behövde var något som kunde höja mitt blodsocker. Och på tal om det:
 
Amerikanska pannkakor är inte dumt att börja en dag med. Synd att jag bara orkar steka dem en gång per år. De här var dock väl värda den tiden. Yummie!
Dagbok, Foto - Ätbart | amerikanska pannkakor, blåbär, frukost, pannkakor, socker | | En kommentar |
Upp