"Uncomfortable silences"

De som känner mig vet eller borde veta att jag gillar Tarantino. Snarare älskar egentligen, men hur som helst. Jag delar den här passionen med ett par av mina vänner och den ena fyller år på söndag, så jag bestämde mig för att måla en present till henne. Jag har Kill Bill på min vägg, nu får hon Pulp Fiction. Jag fick mina av min andra Tarantino-vän i födelsedagspresent, nu får hon sin av sin Tarantino-vän.
 
Jag är lite lat och har inte knäppt någon bättre bild än den nedan, men så här blev den. Storleken är A4 och tekniken är min älskade akvarell. Känner mig extra nöjd och glad eftersom Stina blev så glad när hon fick den. Så denna är en liten pärla.
 
"Don't you hate that?" "Hate what?" "Uncomfortable silences."
 
 
Dagbok, Konst & Kreativitet | | Kommentera |

Box kopparpannor

Årets första färdigställda konstverk blev en akvarell från Box Destilleri. De ståtliga kopparpannorna inne i destilleribyggnaden närmre bestämt! 
 
Ur min egen vinkel kan jag säga att jag inte riktigt vet vad jag tycker än, jag har för det mesta delade åsikter så här direkt efter att jag lagt min signering. Jag känner mig ganska nöjd, men inte helt. Den här gången målade jag inte så detaljrikt som jag brukar, försöker lära mig att måla lätt med akvarellen - så som man "ska" eller kanske borde enligt akvarellkonstens regler.
 
Har börjat komma in i en lite mer kreativ period nu och det är ganska passande eftersom det behövs för den närmre framtiden. Jag hoppas att den lusten kan få hålla i sig, kanske till och med bli lite mer intensiv.
 
Skriv gärna vad ni tycker! Kram!
 
 
Dagbok, Konst & Kreativitet, W.I.P & Inspiration | | 3 kommentarer |

Tacksamhetens år

Nytt år igen. Och jösses vilket jävla år! Har varit både förjävligt och fantastiskt på så många sätt. Första halvåret var nog värst, dock med några fina glimtar. Andra halvåret var bäst utan tvekan. Men även här har det varit några tuffa stunder. Det här året har gått fruktansvärt fort och jag är så glad att livet kan ta vändningar som man aldrig riktigt tänkt sig.

Det utan tvekan bästa i år har varit att jag fått flytta hemifrån, börjat plugga grafisk design och på köpet fått träffa en hel bunt fantastiskt fina människor som är en del av min vardag. Alltså, min tacksamhet kan icke beskrivas. 

Jag vet att 2014 kommer att bli bra. Kanske till och med helt jävla underbart. Det gör mig glad i själen. Och är det någonting jag lärt mig under 2013 så är det tacksamhet. Och att lyssna på mig själv lite bättre. 

Inatt skålade vi in det nya året i väldigt fint sällskap och jag är så nöjd, så nöjd. Nöjd med allt. Nöjd med livet. Tacksam. Ser fram emot det här året på ett sätt som jag aldrig gjort tidigare! 

GOTT NYTT ÅR! 


Dagbok, Tankar | | 2 kommentarer |
Upp