Nyårsafton

Idag är det nyårsafton och jag ska åka iväg till min vän Felicia och umgås. Tänkte att jag skulle döda mina isoleringskänslor och ta mig ut lite, har ju suttit hemma hela veckan pga min hemska förkylning. Fortfarande inte frisk. Men det är iallafall halsen, så nu har jag min röst tillbaka! När Felicia frågade mig om jag ville komma till henne blev jag jätteglad och tackade ja, så nu ser jag fram emot en trevlig kväll med henne.

Annars då? Jo, jag har just varit ute i snön med hundarna och familjen. Uppfriskande faktiskt, haha. Igår började jag fotografera i filformatet RAW och jag är redan förälskad! Skulle ju ha lagt upp lite snöbilder här, men jag hinner inte börja redigera nu. Ska äta lite och hoppa in i duschen, sen kommer Felicia och hämtar upp mig!

GOTT NYTT ÅR ALLIHOPA ♥
Dagbok | | 3 kommentarer |

FoxybubbenSött smeknamn jag har på Holgers bebis va? Eller MIN(in my dreams) bebis menar jag ju såklart, hahaha. Världens goaste valp, helt klart. Han är både mullig och gullig, och så är han så där mysig att när man plockar upp honom så lägger han huvudet på axeln. Lilla(stora) Foxy!

Sitter här och surar lite smått. I förkylningsväg så är det inte bättre, inte ett j****vla dugg... Men jag ska ta och läsa lite manus och knäppa lite kort så blir jag nog glad igen. Ny datormus har jag införskaffat idag på mellandagsrean, tyckte det var lika bra när det var en sån som jag ville ha i höstas. Liten och snabb som attan, haha! Har ställt in på det långsammaste nu och den är ändå snabb, men jag vänjer mig väl.

Vi hörs vänner ♥
Foto - Natur/Djur | | 3 kommentarer |

Nya grejjerna!

© phelicias.blogg.se© phelicias.blogg.se

Nu har mina nya kamerasaker kommit! Jag blev glatt överraskad när Roger gav mig paketet i förmiddags och det var bara att börja sprätta upp paketet! Jag har hunnit testa allting lite snabbt (två resultat ovan↑), men jag ska använda det mera vid bättre tillfällen. Idag är jag ännu sämre än igår vad gäller min förkylning nämligen, så orken är inte på topp. Lever på halstabletter och nässpray i princip, haha. Men glad är jag för det! Ska uppdatera kameraväskan här på bloggen och sen ska jag spela lite Wow igen. Hihi.

Kram på er, hoppas ni mår bättre än jag ;) ♥
Foto - Övriga motiv | | En kommentar |
Upp