Söndagsfika och skavsårsproblem

Idag är en av många rätt gråa dagar här i Sundsvall. Jag och Stina klädde upp oss lite bara för att det är kul och så gick vi ner på stan för att ta en fika och kika i affärer bara för att det är en trevlig söndagssyssla.
 
Det var mysigt ända tills jag fick en olidlig smärta på min ena häl och i mina främre trampdynor. Skavsårsplåster inköptes, så den värsta smärtan på hälen försvann men på vägen hem fick jag så ont i fotlederna att jag tog av mig skorna och gick barfota i regnet. Det var skönt bortsett från den allmänna smärtan som mina fötter hade och alla stenar jag klev på. Det blev olidligt även det - men bara lagom tills jag nått lägenhetshuset så det gick bra! De stackars fossingarna är nu insmorda med heat lotion och har fått sockor.
 
Något annat, förutom fikat, sällskapet och affärsgluttande, var ett inköp jag gjorde. Jag ska ju piffa upp min lägga och i huvudet så tänkte jag mig min lägga med riktigt starkt rosa gardiner. Mina stolsdynor är så rosa så det var inte mer än rätt i min mening. Men IKEA hade inte sådana så jag tänkte väl att det får gå ändå. Men Åhléns har ju gardiner! OCH de hade MINA gardiner. Mina drömgardiner! Så jag köpte dom och nu hänger de väldigt fint vid mitt fönster.
 
Slutet gott, allting gott. I veckan hoppas jag på IKEA-shopping!
 
Nöjd med livet trots barfota-skavsårsfötter i regnet och så den ena längden av mina vackra gardiner!
 
Dagbok | | 2 kommentarer |

Aloe Vera Gel och dess kompisar

Vår absoluta storsäljare har funnits med ända sedan starten, och är idag populärare än någonsin förut. Handplockad, ekologiskt odlad Aloe vera. En god start på dagen!
 
Eftersom Aloe vera är en suckulent växt drar den till sig näring från den jord den växer i. Därför börjar vi från grunden, med att odla på bördiga jordar som ger god växtkraft och mycket näring till plantorna.  
 
Forever äger plantagerna och all odling sker ekologiskt och genom växelbruk för att inte utarma jorden. Vi hämtar vår Aloe vera från plantans innerblad, där den är bäst skyddad från yttre påverkan. Den skördas för hand och transporteras snabbt till vår anläggning för att förädlas.  
 
Bladen genomgår en noggrann reningsprocess där de badas flera gånger i svalt vatten och även i en högtryckstvätt. Därefter tas innergelén ur för hand. Eftersom det största hotet mot gelén är oxidering måste den stabiliseras så fort som möjligt. Detta sker i vår patenterade stabiliseringsprocess. Naturell Aloe Vera Gel är ljust gul, innehåller fruktkött och har en lite bitter smak.
Kvaliteten är viktig för oss. Därför testas och analyseras vår Aloe vera noga. Forever var det första företag som fick ta emot det prestigefyllda International Aloe Science Council Seal of Approval. IASC är ett oberoende råd som bedömer Aloe vera-produkter efter stränga kvalitetskrav.
 
Aloe Vera Gel går att dricka på två olika sätt - naturell eller smaksatt. Det finns tre dunkar att välja på: Aloe Vera Gel, Aloe Berry Nectar och Aloe Bits n' Peaches. Min personliga favorit är den naturella och ett väldigt bra tips är att blanda drinkar på någon av dessa tre.
 
Jag har fått höra att Aloe Vera är det bästa skönhetsmedlet så därför börjar jag min dag med ett snapsglas Aloe Vera Gel. Det gör min mage och min kropp till en bättre plats! Vill du också göra det? Hör av dig till mig!
 
Två av tre Aloe Vera dunkar.
Dagbok, Forever Living | Aloe, Aloe Vera, Aloe Vera Gel, Berry Nectar, Bits n' peaches, Forever, Forever Living Products, Vera | | Kommentera |

Ivrig så det spritter i benen

Helloo! Tänkte bara kika in och säga att jag nyss lyssnade på ännu ett helt suveränt webinar med ännu en fantastisk Forever-person. Jag är peppad till tusen och jag känner hur det spritter i mig! Imorgon ska ni få läsa allt om vår Aloe Vera Gel tänkte jag. Och det får ni göra medan jag pluggar och väntar på att min vapendragare ska komma hem hit igen. Som jag längtar!
 
Jag har mycket som gör mig glad just nu, men att sitta ensam och plugga är faktiskt tufft. Jag är van med folk omkring mig i och med att jag bott hemma sedan i juni. Nu är det eko här hos mig och jag är rättså rastlös - och jag tror det är därför mina planer om att få göra om i läggan bara fortskrider som en stormvind tillsammans med kreativa projekt och början till min egen Forever-verksamhet.
 
Vi hörs imöra gott folk! Och så kan jag ju berätta här också - jag slänger iväg en beställning på Forever-produkter på måndag, hör av dig om du vill ha något!
 
Tog en fika nere på stan idag. Laxbagel i mitt hjärta!
 
Dagbok, Forever Living | Aloe Vera Gel, Forever, Forever Living Products | | Kommentera |
Upp