Här sitter jag och fular mig

© phelicias.blogg.se© phelicias.blogg.se© phelicias.blogg.se© phelicias.blogg.se© phelicias.blogg.se

Hehehehe. Jag har så jäkla tråkigt just nu. Skulle kunna lägga mig ner och dööööööööö lite grand. Inte på riktigt, men liksom bara lägga mig och bara ligga där. Är så trött på kulturhistorian nu, jag bara läser och läser och skriver och skriver och läser och... blir alldeles hjärntvättad. Har dessutom bara använt en källa nu, så jag måste säkert skriva till en massa fakta. Boken jag fick låna av Elisabeth igår var väldigt tjock och jobbig, känns inte som att jag orkar vara så pass ambitiös som jag vill. Bilderna ovan är bevis på att jag är övertrött.

Igår blev det inte så mycket plugg som jag tänkt då jag hamnade i telefonen med först Fanny och sen Beata. Haha, men jag bryr mig inte. Tittade igenom tjockboken och skrev en hel del om skulptur och måleri, så det blev lite iallafall. Fick ett fint besked om att jag inte behöver betala tågbiljetten till Göteborg på höstlovet, är så himla glad för det. Det är inte ens min farfar vi ska åka till, jag och Fanny, men han betalar ändå. G-L-A-D!

Nu ska jag fortsätta, puss
Dagbok | | 2 kommentarer |

Plugga, plugga, plugga...

Ja, oj vilken fin kväll att se fram emot! För plugga är ju så himla kul också, haha! Positiva hörnan här hemma nu... eller inte! Jag skulle hellre sätta mig och nörda lite Sims på nyyyya datorn men nej, jag måste plugga. Jag ska dock ändå sätta mig och titta på Berg flyttar in och Välkommen åter men det är två timmar dit.

Gjorde nyss mat åt oss här hemma iallafall och är mycket nöjd med min insats som kokerska. Köttfärssåsen blev riktigt bra, hehehe, lite självgod sådär... Men ärligt så jag är faktiskt rätt bra på att laga mat. Längtar tills jag får laga mat jämt, det kommer bli kul. Till en början. När jag gjort det i en vecka så kommer jag ligga på golvet och gnälla, hahahahaha. Åh jag är så hyper idag! Imorgon har jag sovmorgon till 12.30, hur härligt låter inte det?! Fast jag funderar på om jag inte ska åka till skolan och skriva kulturhistoria om jag inte blir klar? Får se.

Nu ska jag börja eländet, puss
Dagbok | | Kommentera |

NY DATORIIIIIIIIIIIIIIH! Ni anar inte hur jävla lycklig jag är just nu! Pappa köpte ny dator åt mig idag, och jag är så himla lycklig att jag spricker nu. Jag ska betala av summan, men jag skulle inte kunnat köpa en nu om det inte vore för honom. TACK PAPPA

Ska strax kila iväg till bror och lämna målningen jag gjorde klar igår som jag förövrigt får betalt för. Najs som tusan! Men före det ska jag mixtra lite till med min dator. Hohohoho... hugs
Dagbok | | 2 kommentarer |
Upp