November närmar sig

November i år kommer att bli lite tuffare än förra året. Visserligen var november förra året slitigt för mina nerver och fyllt av körkortsteori, men i övrigt gjorde jag inte mycket annat. Det här året kommer jag inleda November med att få besök från Willebror och familjen, sedan kommer jag att examineras och skriva en tenta i den pågående kursen vi läser i skolan. Resten av månaden blir det en ny kurs varvat med en hemfärd till Dalarna, eventuellt mer besök hemifrån och himla massa kreativitet.
 
Men det allra, allra bästa med den här månaden är att National Novel Writing Month börjar på fredag och jag ska delta mot alla odds. NaNoWriMo är för alla oss skrivtöntar som vill ha en spark i baken när det kommer till vårat skrivande. Denna spark i baken får vi under hela november och målet är att man ska ha skrivit 50 000 ord vid månadens slut. Jag ska damma av en påbörjad bok som legat på hyllan ett tag och försöka skriva färdigt ett utkast på den! Om 50 000 ord räcker vet jag inte, men jag ska ha skrivit de där alla de där orden när jag månaden är slut. Ni får gärna heja på under resans gång, eller varför inte delta själva? Isåfall är det bara att leta upp pheliciab på deras hemsida och lägga till mig.  
 
Hoppas på en grym månad nu alltså. See you soon!
 
Lite så här spenderade jag oktobers sista helg. I lördags inför Halloween-utgång klädde jag ut mig till Marla Singer,
och blev en grym kväll med ett gäng härliga människor! (Ciggaretten är fejk och den blåser potatismjölsrök)
 
Dagbok, NaNoWriMo | | 3 kommentarer |

Box Destilleri III

Boxbilderna fortsätter att anlända här på min lilla blogg. Jag är äntligen färdig med mitt urval, men jag misstänker att jag kommer lägga till och räkna bort bilder några gånger. Jag är väldigt nöjd med bilderna fortfarande. Jag ser fram emot att ta till penseln och prova mig fram på papperet.
 
Välkomna in på en smygkik i lagret på Box!
 
 
Dagbok, Foto - Övriga motiv | | En kommentar |

Box Destilleri II

Här kommer en bildserie från när jag var på Box och fotograferade. Fler bilder kommer att dyka upp framöver! Alla bilder är redigerade och jag är väldigt nöjd med vad jag fick därifrån. Det ska bli väldigt kul att se vad jag kan skapa utifrån det urvalet jag håller på att göra.
 
Håller er uppdaterade! KRAM.
 
 
Dagbok, Foto - Övriga motiv | | 2 kommentarer |
Upp