Inspiration on top

© phelicias.blogg.se
Inspirationsbild(sista bilden i inlägget)

© phelicias.blogg.se
Inspirationsbild

© phelicias.blogg.se
Inspirationsbild

Tänk vad roligt man kan ha med lite akvarellfärger. Gjorde de här tre igårkväll och idag ska jag göra en till. Minst. Dom ligger i den ordning jag är mest nöjd uppifrån och ner. Hade dock lika roligt under tiden jag gjorde alla tre så det beror inte på det. Satt och sökte på google efter lämpliga bilder och kom fram till dom ovan. Google är bra. Väldigt bra!

Efter klockan ett ska jag kila iväg till min höggravida kusin Josefine och fotografera mage + förberedelser. Kan inte fatta att jag snart ska bli kusinmoster!!! SÅ UNDERBART! ♥ Lite smått hysterisk över detta faktum faktiskt. Men jag älskar bebisar och jag älskar min släkt.

Vi syns och hörs! ♥
Konst & Kreativitet | | 3 kommentarer |

Strange little babey


© phelicias.blogg.se © phelicias.blogg.se

Hello from my pink little room. Sitter med akvarellfärger framme nu och har fingrarna fulla med färg. Det är som vanligt alltså! Humöret är på topp och jag har lots of inspiration. Skapar nog en stund till skulle jag tro, men ikväll ska jag se på en film eller två också. Mys. Söndag i all ära!

Visar er mina skapelser imorn! Ha en mysig kväll ♥
Dagbok | | Kommentera |

Leopard nails

© phelicias.blogg.se

Hej mina vänner! Idag känner jag mig rätt klumpig, men också väldigt glad. Sov i en halv evighet och idag känner jag mig som en virvelvind, jag vill vara på alla ställen samtidigt och göra allt jag inte haft tid med förut. Meeen jag börjar med att tillkännage att jag gett upp listan och tänkte fråga er om det är något som ni undrar över? Jag vet ju att det kommit några nya läsare... Så... En frågestund kanske är något att tänka på? Ni kan ju kommentera om ni vill ha det!

ANYWAY. Ovan ser ni mina leopardnaglar som jag hade... tills i onsdagskväll. Jag har använt tre nagellack från Isadora vid namn 624 Baby Blue, 186 Sapphire och 608 Taffeta Creamy Pink. Målade först på det ljusblå lacket och lät det torka, sedan klickade jag ut en liten mängd mörkblått på en pappersbit och tog en tandpetare till hjälp för att skapa leopardmönstret. Väl klar med det tog jag det rosa och klickade ut det för att fylla i på lämpliga ställen. Superenkelt och superfint! Kanske skulle göra en nagelkategori? Jag pillar ju faktiskt rätt ofta med dom... Tål att funderas på.

See ya later ♥
Dagbok | | 4 kommentarer |
Upp