Bortglömda bilder

Ungefär fyra månader efter dopet av mitt gudbarn, också känd som kusinbarn, Meja så har jag äntligen börjat ta itu med bilderna som blev tagna under den dagen. Sitter på jobbet och för över jobbmaterial till nya datorn och i väntan på att detta ska ske, tog jag mig en titt bland godbitarna (som jag nästan hade glömt existerade) och hittade en som jag kommer älska till tids ände. Mamma och Meja. Så himla fin! Allt från den lilla handen, till mammas blick och Mejas spretiga hår. Titta på den och njut.
 
Nu ska jag återgå till mitt arbete. Eller ja, förberedelser av arbete på tågresa. Tjingeling!
 
 
Dagbok | | En kommentar |

Essentiellt samtal om livet

Ni har väl knappast missat hur lycklig och glad jag är just nu? Näe, jag tänkte väl det. Jag jobbar på en så himla trevlig plats. Jag hoppas att ni alla har besökt oss? Om inte, så gör det! Just nu är mitt skrivbord fyllt av uppgifter och lite godispapper, sådant där som är helt essentiellt för en arbetsdag framför datorn. Jag trivs himla bra. Vi har så jäkla kul och inspirationen bara sprudlar. Det är så mycket i mitt huvud just nu att jag nästan får svårt att hålla koll på allt jag ska göra, men listor funkar riktigt bra. Så att ni vet, liksom.
 
Imorgon råkar jag fylla 22 år. Då hoppas jag på myslunch och fika. Fast allra mest vill jag bara ha en riktigt bra dag, faktiskt. I övrigt ska ni veta att jag köpt mig själv två födelsedagspresenter och att jag har massor av inspiration till att göra om min portfolio, bara för att det är kul. Och det gäller båda sakerna!
 
Tjingeling allesammans!
 
Dagbok | | En kommentar |

Torsdags-hej

Det här med blogg i kombination med mig är ju helt hopplöst, som ni märker. Nu var det dags igen! 

Kan meddela att jag installerat mig i Västerås över sommaren och har världens bästa jobb på min praktikplats - Mandoly! Ny webbsida har lanserats, grymma projekt ligger på skrivbordet och glädjen bara sprudlar om oss. Jag har så roligt, jag tycker att det känns kul att gå upp på morgonen för att få gå till jobbet. DET är fantastiskt bara det! 

Avslutade mitt andra år med en intensiv vecka bestående av förpackningsprojekt, pitch och hemtenta för en kurs jag inte klarade förra året. Nu kändes det jättebra, alla tre faktiskt. Det händer sällan måste jag säga, men det blev ett sjukt bra avslut!

Idag, som alla andra dagar, tar vi skrattpauser och skämtar till det lite på kontoret. Fanny blev överförtjust i den fina väggdekoren vi har och kramade den - ja ni ser!

Ja, nu vet ni hur jag har det återigen. TJINGELING!Dagbok, Roligheter | | Kommentera |
Upp