Äntligen över mållinjen!

Och dääääär skrev jag 50.000 ord och landade på 50.127 när jag bestämde mig för att andas. Klockan 21:28 gick jag i mål och kan nu stolt säga att jag är en av många vinnare av National Novel Writing Month 2013. LYCKORUS OCH INRE JUBEL! Alltså, förstår ni hur skönt det här känns? Jag klarade det! Jag klarade det faktiskt! Sparkade all min skrivångest i arslet och tvingade mig själv att skriva tills fingrarna fick kramp. Fan vad bra jag är. Faktiskt. Nu var jag jävligt bra!
 
Och med risk för att låta som om jag just fått en Oscar för min insats i rollen som besatt författare: Ett tack till alla som peppat mig att skriva och till alla andra Nano-deltagare på facebook som fått mig att känna mig mindre ensam. Ni är bäst.
 
Så lättad och lycklig tjej. Fyfan vad kul det här känns! Bara ännu mer skrivande, sedan redigerande och tusen korrläsningar kvar innan jag kommer ha ett färdigt manus till en bok. Åh, vad jag är frälst. Jag älskar det här. Kör en repeat på det här nästa år, för det här har varit något av det bästa jag bestämt mig för att genomföra. Kommer sova så jävla gott inatt!
 
Den berömda Winners screen. Höhö.
 
 
Dagbok, NaNoWriMo | | Kommentera |

Thumbelicia

Imorgon har vi examination på uppgiften nedan. Jag vet inte om jag egentligen är särskilt nöjd med den tekniska svårighetsgraden i den här bilden. Den är ganska enkel egentligen och kanske inte så välarbetad i jämförelse med andra, men det som är viktigt är väl egentligen känslan och hur den återkopplar till mig själv. Min känsla av att vara liten i den här världen och att jag älskar att skriva, i kombination med sköldpaddans och havsörnens betydelser som totemdjur. Jag tycker att det var väldigt passande i den här perioden av mitt liv!
 
Den enda bilden som jag inte lånat i den här uppgiften är bilden på mig själv, men den tog jag inte ens själv. Veronica och Agnes hjälpte mig. Örnen, sköldpaddan, snäckkikaren och bakgrundsbilden har jag lånat och inspirationen kommer härifrån.
 
Imorgon är det alltså examination, får se hur det går!
 
 
Dagbok, GDK Sundsvall | | En kommentar |

Box Destilleri V

Här kommer det ännu lite fler bilder från Box. Den här gången har jag samlat ihop lite olika bilder från hela dagen och satt ihop. Några av dessa bilder ingår i mitt lilla urval och ska så småningom förvandlas till akvareller! Har börjat lite smått med att skissa och måla, men det är inte mycket alls att visa ännu. Så tills dess levererar jag lite mer småplock från min vackra höstdag på Box.
 
 
Dagbok, Foto - Övriga motiv | | Kommentera |
Upp