Du är bäst i hela jävla världen ♡

Sentimental som vanligt. Vill hylla min solstråle Emilia. Vi hade BJ och HP-mys idag. Preciiis vad jag behövde.
Love yoooo ♡
 
Dagbok | | 3 kommentarer |

Friiiidag

Hej mina vännor. Japp, ni läste rätt. OR istället för ER. Känns det inte lite coolt, nästan väl vågat och vulgärt?
Inte? Inte ens lite? Hepp. Synd. Det tycker jag.
 
Fick lite lön idag och gick på en långpromme idag. Kändes topppennn! Firade med thai tillsammans med min solstråle Emilia och sedan såg vi dansföreställningen i skolan. Det första vi gjorde var bättre än det sista, tyckte vi. Måste även tillägga där att jag aldrig skulle kunna göra det bättre själv - MEN så är det så att jag sett två riktigt jävla grymma dansföreställningar i mitt liv och den första var det typ 91orna som gjorde, och så förra året var det våra dansare, 93orna. Bästa jag sett. Så det är svårt att leva upp till. Men fick iallafall en trevlig fredag!
 
1. Min hand med nya naglar. 2. Lönebesked med godis i. Dom har bästa lönehäxan som finns.
Dagbok, Tankar | | Kommentera |

Lärdomar

Har haft en så intressant dag idag. Jag har träffat en person som har gått, och fortfarande går igenom, otroligt mycket saker som jag inte kan tänka mig hur jobbigt och konstigt det måste kännas. Jag varken kan eller får berätta allt det hon sa till mig idag, men jag har verkligen haft en bra och intressant dag. Jag har lärt mig så mycket. Vi pratade i evigheter, nonstop. Det är fint att få lära sig nya saker - att få kunskap om sådant man trodde att man visste något om, men egentligen inte hade en jävla aning om.
 
Vill egentligen skriva allt, jag borde liksom inte ens skriva A för då blir ni nyfikna haha. Men jag måste ventilera och sätta ett litet milmärke här så jag vet vilken dag jag ska tänka på när jag läser tillbaka.
Det är sådana här dagar man lär sig om hur jävla bortskämda vi är, och vilka jävla små problem vi har. Att vi inte kan köpa en tröja eller ett par nya skor gör oss jätteledsna. Fyfan. Det är så jävla sjuuukt. Så mycket kan jag säga. Blir nästan lite arg.
 
Jag, mamma och Roger åkte till Borlänge med den här personen idag. Det blev en riktigt bra dag. Fika gjorde vi, kikade i butiker och diskuterade i massor. Ah - dessa dagar.
 
Dagbok | | En kommentar |
Upp