10 dagar kvar

Några av er kanske undrar hur det går för mig att skriva? Isåfall ska jag meddela det nu. Jag har legat efter lite grann igen, men igår lyckades jag skriva nästan 5000 ord och kom upp över 32000 ord. Bara ca 1000 ord efter nu, och det tänkte jag försöka fixa ikväll. 

Det har gått riktigt sakta för mig nu ett tag, men jag tror att proppen börjat lossna igen. Vissa dagar har jag inte velat skriva alls, därav har jag kommit efter. Men jag har ju bestämt mig för att klara detta så nu jävlar kör jag. Det har varit en ganska seg del av historien nu, men börjar komma in i en roligare del som jag planerat för länge. 

Vad gäller planeringen, på tal om den, så har jag inte lyckats följt den lilla planering jag gjort alls. Historien och karaktärerna har tagit sina egna vägar och det är så intressant att se hur det blir. Jag har nog mest sett planeringen som en liten riktlinje när jag kommit av mig, men eftersom att den inte är detaljerad alls så har jag inte kunnat hämta så mycket inspiration där. Det material som jag förberett mig med har jag haft väldigt mycket användning av, men titeln på min berättelse kommer nog att behöva ändras eftersom att historien i sig inte längre är som jag tänkte från början - innan jag lärde känna den. Men det tar jag när det hela är klart! 

Om 10 dagar, räknat från idag, är det slut på NaNo. Sista veckan! Känns galet att det gått så himla fort. 
Nu: skrivspurt! Trevlig fredagkväll på er!
Dagbok, NaNoWriMo | | Kommentera |

Lilla filuren på handleden

Idag tatuerade jag mig för andra gången. Jag gjorde en liten huvudfoting på min vänstra handled och jag kunde inte vara mer nöjd. 

Anledningen till att jag gjorde den här är för att min lillebror ritade den till mig när han var fyra år och jag älskar den. Jag ville ha den på handleden så att jag ska kunna titta på den och känna att han följer med mig vart jag än går. 

Jag kan inte beskriva med ord hur mycket jag älskar honom, han är en fantastiskt fin liten skitunge. Världens sötaste, drygaste, goaste, argaste, gladaste lillebror har jag fått och jag kan utan tvekan säga att han är min lilla ledstjärna här i livet. Han skänker mig så mycket känslor. Jag älskar honom till månen och tillbaka många gånger och att ha något som han gjort på min kropp känns inte mer än rätt. 

Lilla filuren. Nu sitter du där!

Dagbok, Roligheter | | Kommentera |

Art Linneau

Mitt senaste verk i Illustrator kan ni skåda nedan! Ville fylla ut min portfolio och började göra något art nouveau-inspirerat, precis som jag hade till min vapensköld förra året. Den fick jag ju inte publicera eftersom jag valde att kopiera delar av ett verk av Mucha, så jag tänkte att jag skulle ta och göra ett verk som jag har skapat själv och som jag får visa hur jag vill.
 
Den vackra kvinnan i bilden har jag dock inte skapat ur huvudet utan frågade om lov för att få ta bilder från Linneas blogg. Sedan har jag sökt på sjukt mycket inspiration och hittat bilder från Creative Commons att utgå ifrån. Känner mig riktigt nöjd med resultatet faktiskt! Den här ska upp på webbportfolion och in i den jag bär med mig också. Jag tror nästan att jag vill ha en liten miniatyr av den på min vägg här hemma också, jag behöver fylla mina väggar. Men hur som helst, vad tycker ni om mitt senaste verk?
 
Ha en bra dag!
 
 
Dagbok, GDK Sundsvall, Konst & Kreativitet | Art Nouveau, GDK, Grafisk design och kommunikation, Illustrator, konst | | 3 kommentarer |
Upp