Ny dator inköpt

Idag var jag och Agnes till Birsta och jag köpte en ny dator. Min trogna gamla kompanjon har brummat på sen 2009 då jag började gymnasiet, så när den nu på senare tid har gett upp allt mer kände jag att det var dags. Det blev en Sony Vaio och jag känner mig väldigt nöjd faktiskt! Känns dock konstigt att säga så när jag knappt provat den än, men utseendemässigt och baserat på vad säljaren sa så är jag det.
 
Köpte även en trio stora kuddar att ha i min säng för dekoration och mysfaktor. Sitter rätt mycket i sängen så tyckte att det behövdes! Ska faktiskt officiellt inviga dessa ikväll, Agnes kommer över och ska kika på film med mig.
 
Kan faktiskt inte annat än att sammanfatta min lördag som helt underbart bra. Och det är välförtjänt efter veckans tentaplugg!
 
Nya datorn och nya myshörnan.
 
Dagbok | | Kommentera |

Whiskytavla nummer 10

Och här kommer bilderna på min tionde whiskytavla! Det är ett litet jubileum och nu börjar det ju faktiskt bli en liten samling. Jag tycker att det känns ganska stort! Visserligen har det tagit mig ett bra tag att komma till det här antalet, men jag har planer på att öka antalet lite mer drastiskt det kommande året.
 
Men åter till tavla nummer tio. Den här tavlan är en beställning åt en man som är med i Avesta Whiskysällskap och han kommer att ta emot den när den blivit ramad förhoppningsvis inom de två närmsta veckorna!
Som vanligt när jag är klar med en tavla känns det lite sorgligt eftersom jag spenderat så många timmar med den, men trots det finns det inget som är så skönt som att se tavlan ramad och helt klar för leverans.
 
Härligt. Så härligt.
 
 
Dagbok, Konst & Kreativitet, Whiskytavlor | | En kommentar |

Måndagar kan också vara bra

Min helg spenderades i sängen framför Harry Potter och en förlaga till en pågående tavla. Mitt immunförsvar kämpade mot en förkylning och jag kämpade emot min trötthet. Det blev seger på båda fronter och snart har jag en tavla klar för ramning. Känns fantastiskt fint ska ni veta!
 
Idag gick vi på föreläsning och sedan gick jag hem och målade lite till. Fick även veta att jag klarat förra kursen så ikväll tänkte jag gå över till Alina och fira allt detta genom att titta på hennes nya tv.
 
Lite så här såg det ut i lördagskväll.
Dagbok, W.I.P & Inspiration | | Kommentera |
Upp