Rensar det förflutna

Håller på och rensar upp bland alla bilder jag har på min dator. Har köpt en ny extern hårddisk och fyller den med allt jag har som känns viktigt att spara. Det är sjukt hur mycket bilder jag har, verkligen helt sanslöst. Massor av minnen och ögonblick.
Tiden går fort, alldeles för fort. Och så märker jag hur slö jag är, tar bilder men orkar aldrig göra något av dem... Det är något fel på mig.
När Julia sa till mig att jag skrivit att skulle "skicka bilder till henne om en stund!!!" efter en fotografering vi haft, som var i typ maj, då dog jag lite. Jag har ju inte skickat några bilder. Inga balbilder, inga studentbilder, inga vårbilder.
Total kris och trafikkaos i fotolandet? JA.
Om jag tänker åtgärda? JA.

Imorgon är det ett år sedan jag och de här två galningarna hoppade på ett plan till Dublin, Irland.
Dagbok | | 2 kommentarer |

Positiva punkter

Instagram är en sådan där dunderbra app. Fy vad jag gillar den. Vet inte om jag är särskilt aktiv varken här eller där, men jag instagrammar ibland något trevligt.

Exempel på trevliga saker som gjort mig lycklig den senaste veckan;
1. Jag har fått en sen födelsedagspresent av Emilia(ett smycke från SNÖ of Sweden) plus mat och bästa sällskapet. ♡
2. Att jag besökt Astrid och hennes häst Lind mitt ute i ingenstans. Hennes föräldrar bjöd mig, pappa och hans sambo på god mat plus att A och jag såg på en mycket bra film.
3. En dag som inte hamnat på Instagram är en dag med kalas för morbror inkluderat en träff med min släkt och världens vackraste Molly och häng hos kära storebror ♡
4. Ännu några saker som ej hamnat på Instagram är pussar på Wille, ett huvud nerkört i pälsen på två lurvbollar, en hel del pill med tavla, sovmorgnar, god mat och lite chipsätande.
5. Klar med tavla idag. Och DET har hamnat på Instagram, men får vänta till imorgon eller så tills det dyker upp här! Ett stort lyckomoment som leder mig till punkt 6!
6. Lite klirr i kassan kommer den här veckan. Wie!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dagbok | | Kommentera |

Beskedet

Idag kom beskedet. Jag är reserv till Grafisk design och kommunikation i Sundsvall och antagen till Litteraturvetenskap på Högskolan Dalarna. Det är en sorts glädjeblandad sorg, för nu börjar ångestperiod nummer två. Väntan på det slutgiltiga beskedet!
 
Jag har sökt dessa två utbildningar främst för att min dröm är att bli författare/konstnär/grafisk designer och vill ju kunna satsa på alla tre. Och därför börja med den som kräver utbildning så att jag kan skaffa ett jobb där jag verkligen skulle kunna tillföra något. Kreativitet är det bästa i mitt liv. Det är min ventil.
Jag blir nog väldigt ledsen om jag inte kommer in faktiskt. Känns som att det vore så fint att få komma upp till mitt andra hem och mina fina släktingar... typ NUUU!

Jag orkar inte sitta hemma här ett år till heller. Fast måste erkänna att utsikterna ser lite bättre ut än förra året iallafall. Om jag inte kommer in i Sundsvall så läser jag ju litteratur. Inte helt värdelöst. Faktiskt ganska trevligt.
Måste tänka positivt!
Dagbok | | En kommentar |
Upp