Tiden bara flyger

Shit. Tiden bara flyger hela tiden. Det var nästa evigheter sedan jag skrev någonting här, och ekot efter mina egna ord blir större. Jag vet inte jag, men inspirationen jag en gång haft den tryter allt mer fastän jag varje dag egentligen vill skapa. Men jag vet inte ens varför det tar stopp, det gör bara det. Det är inte så att jag mår dåligt nu och att det är därför, det är snarare så att jag mår väldigt bra. Förvånansvärt bra för en gångs skull. Det känns otroligt fint. Som en lättnad. Och nu är det vinterlov. Nu får jag äntligen spendera lite tid med mina favoritpersoner här i världen. ♥
 
Och fina julklappar har jag fått. Precis sådant som gör mig lite gladare. Mysbyxor, luddstrumpor, en filt, en stor datorskärm, vanliga strumpor, nytt simsspel, nagellack, en bok jag önskat mig, de perfekta vinterstövlarna och pengar. Bättre kan det faktiskt inte bli. Eller jo, om jag åker på simslan hos Lovisa ikväll så blir det det.
 
1. Love, 3 månader. 2. Regnbågskaka. 3. Julklappar till mina nära. 4. Bevis på att jag kört bil. 5. Soffbänkar jag vill ha. 6. Julegranen. 7. Min utsikt från "salongen" hos pappa idag.
Dagbok | | Kommentera |

Nattliga små tankar

Ville bara säga att det är så skönt att vara klar med körkortet och allt annat krångel jag haft för mig. Nu kan jag njuta av vintern och den kommande julen, alla mina vänners jullov och nyår och massa fint umgänge. Det är ju så att man vill släppa fram en liten tår! Snart får jag ge julklapparna till mina nära och äta massor av julmat.
Känns som att jag skrivit det här förut? ...
Även genom min otroliga trötthet - eller snarare på grund av den så känner jag mig ännu lite lyckligare, men det kan också vara så det är lite tack vare att min favorit vinterfilm The Holiday är på som bakgrundsbrus att somna till.

Nej men blä, jag är så trött. Måste sova……

Dagbok | | 3 kommentarer |

LYCKLIGAST!

Lucia kommer aldrig klinga likadant, det kommer liksom inte bara vara lucia längre! Idag tog jag ÄNTLIGEN mitt KÖRKORT! Jag är så jävla glad att det äntligen är gjort, nu har jag det där kortet och känslan är så jävla skön. Kan inte beskriva hur bra det känns! Man vill nästan bränna körkortsböckerna, typ göra en minimajbrasa och dansa indiandans kring den samtidigt som man skriker ut någon fin ramsa.

Har haft lucia/fira-fika med la familia, mormor och morfar och Fanny. Känns helt fantastiskt! Äntligen!!!!! :D

Dagbok | | 4 kommentarer |
Upp