Bokskrivning och tillfriskning

Jag har fått magkatarr. För första gången i hela mitt liv. Så nu har jag fått piller att knapra på i ca 4 veckor, kul va? Antar att stressen satt sina spår. Den här fredagen tänker jag och magkatarren skriva bok och lugna ner oss. Friska till oss. Göra framsteg. Och tänka på saker som gör mig glad. Det ser jag fram emot! Men först tänkte jag försöka trycka i mig lite middag, bara för att dom står i köket och lagar ädelostsås. Det råkar jag älska.
 
Till råga på detta så är det ENDAST 20 dagar kvar till LONDON. Jag är så himla peppad nu. Lite oroad också, men just nu ser jag BARA fram emot det. Kan inte vänta på att få lämna det här och uppleva något nytt! Åh.

Hoppas ni får en fin fredagskväll :)
Dagbok | | 2 kommentarer |

Lägesrapport

Är det nu jag ska kika in och skriva "hej, jag jobbar med min bok" så att ni ska få en liten lägesrapport? Ja men isåfall så gör jag väl det: Hej vänner mina, jag jobbar med min bok.
Duktig smalltownbloggerska. Haha herregud. Just nu är jag på hugget. Det märker jag som spenderar all tid med mig själv. Japp. Sådant här kan ju vara riktigt kul. Har precis beställt ny klipptid innan the big movement och så har jag kommit på hur jag kanaliserar all wasted energi(som går åt till att tänka på folk som inte tänker ett skit på mig) på att brainstorma idéer och göra revolutionerande framsteg i mitt bokskrivande. Heja mig själv!
 
Imorgon drar jag min rumpa till ateljén och jobbar där istället. Kan hända att det blir både målat och skrivet och fuldansat. Haha, vilket syn. Nej men det är kul.
 
TJING TJONG. Nu ska jag läsa för lillebror. Kolla på en annan Willi så länge.
 
 
Dagbok | | Kommentera |

23 dagar

Åh vad fint livet kan vara ibland. Vissa dagar vill jag bara spy och ligga kvar i sängen tills jag får liggsår. Men idag - IDAG - vill jag springa runt halva jorden och känna att jag lever. Eller det gör jag redan, känner att jag lever alltså. Det finns ju vissa saker som gör en mer levande än andra, och just nu har jag något som får mig att bli mer levande än jag varit på länge. Det är så fint.
 
Har sovit hos mormor sen i lördags, bara myst och haft det bra. Varit ute och sprungit i regnet har jag väl också gjort, men det är lika mysigt det. Det är något särskilt med regn. Idag ska jag åka till pappa och typ... måla. Tror jag. Skriva kanske jag skulle ta och göra! Finns ju flera valmöjligheter.
 
23 dagar kvar!!!
 
Hoppas att ni har det bra också! Puss ♥
 
Dagbok | | En kommentar |
Upp