Tungt huvud

Kan inte någon komma och bota min trötthet? Hur mycket jag än sover och vilar så vill jag bara sova och vila ännu mer. Jag känner mig inte särksilt ovanligt lat, kan ju råka vara det ibland. Men det är bara så att jag går med tungt huvud. Har jobbat sedan i torsdags nu och ska jobba imorgon. Nästa helg är jag ledig! Det ser jag fram emot. Kanske är jobbet som gör att jag blir mör, hjärnan blir faktiskt lite mosig av allt bilkörande och miljöombyte. Dock så tycker jag att dagarna går ganska fort när man har mycket att göra.
 
Alltså, nä. Jag har inte mycket att säga idag. Tänkte slappa resten av dagen. Jag är verkligen TRÖTT. Men jag tänkte titta in och säga hej. HEJ. Igår tittade jag på Shawshank Redemption, har lust att titta på den idag igen. Den är så bra. Men jag tror faktiskt att jag ska titta på Girls.
 
TJINGELING!
 
I love u Hannah Horvath.
Dagbok | | En kommentar |

Sommaren springer

Jag har varit frånvarande ett tag. Herregud. Sommaren springer! Det är en markant skillnad i mitt datoranvändande, alltså jag sitter nästan inte alls vid datorn. Tittar nästan inte ens på serier på datorn, bara någon enstaka sådär. Det är väldigt skönt måste jag säga. Dock så använder jag ju desto mer min padda och telefon.
 
Sedan jag skrev sist: på min födelsedag den 18 juni lagade min far väldigt goda hamburgare och jag firade midsommar med familjen. Har varit hund- och barnvakt ett antal gånger åt en nöjd och glad skitunge som är en hejare på att slå iväg bollar över hela planen. Cyklar till jobbet, jobbar, cyklar hem och sedan glor jag på serier tills jag somnar.
Går på yoga med mamma en gång i veckan, målar så mycket jag orkar och så äter jag massor av god mat. Igår plockade vi typ 17 liter jordgubbar och har haft jordgubbsfrossa i dagarna två. Fick besök av Fanny, var barnvakt och chaufför. Idag har jag målat och nu njuter jag av mina sista timmar på denna lediga helg!
 
Dagbok | | Kommentera |
Upp