Årets personliga blogg hos Liene!


JAG VANN! IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIH! Jag kan inte beskriva hur glad jag är!
Nu kan ni rösta på mig som årets blogg om ni vill också, men det kvittar, för jag är glad att jag vann det här!
TUSEN TACK TILL ER SOM RÖSTAT PÅ MIG

Nu är jag hemkommen från en fin kväll hos Fanny med SATC, Victorias Secret, chips och ännu mer SATC. Vi hann med en hel del prat också, och förhoppningsvis ska umgås nästa vecka också! Älskar dig Fanny ♥ Fick med mig akrylfärger och duk(en hel kasse med grejjer, egentligen) hem av moster också, hon är alldeles för bra hon. Jag är så tacksam!
Härnäst väntar iallafall duschen och vice versa, för tonight's gonna be a good night med tjejerna! Den här dagen har varit så jävla bra hittills. Jag kommer definitivt ha med mig min älskade kamera, detta är en kväll värd att dokumentera helt klart.
Ha en superfin kväll nu, så hörs vi nästa år ♥
GOTT NYTT ÅR!

Dagbok | | 18 kommentarer |

2009's näst sista dag

Tänk att hela året nu har gått. Overkligt när jag tänker på det. Känns som att det nyss var januari och jag låg hemma hos Paulina på hennes säng och fipplade med hennes kamera, hennes nya fina kamera. Sony A350, 14 mega pixlar. En underbar kamera som hon nu har stativ och nytt objektiv till. Men som sagt, nu har det gått snart ett år sedan det hände. Nytt år, nya tag, nya minnen, nya händelser. Jag känner på mig att 2010 kommer bli ett bra år, och det tycker jag är en lättnad. Jag ska dessutom inviga det nya året och decenniet på bästa sätt - nämligen tillsammans med mina favorittjejer! Visserligen är vi inte fullt gäng imorgon, men det ska bli hur kul som helst iallafall!
Idag ska jag dessutom tillbringa natten hos min fina kusin Fanny, som jag fotograferade förra veckan. Det är efterlängtat ska jag tala om, sist vi umgicks så var också i januari har jag för mig. Låter det inte sjukt? Vi ska iallafall troligtvis ha det mysigt hos henne med SATC eller något liknande, chips(?), prat och skratt!
Nu ska jag göra mig klar, vilket innebär att jag lämnar datorn för dagen(tror jag). Jag bloggar nog igen imorgon om vi inte hörs mer under dagen!
(MEN GLÖM NU iNTE ATT RÖSTA på mig hos Liene som årets personliga blogg! Rösta, rösta, rösta på nummer 2 :))
PUSS ♥
Dagbok | | 14 kommentarer |

RÖSTA NU DÅ!

JAG HAR BARA EN SAK ATT SÄGA: RÖSTA!!!!!!!!!
Jag har gått vidare hos Liene, och jag kan bli årets personliga blogg!
Så var så snälla nu och skriv Nummer 2 i en kommentar och SKiCKA! (Nej, inte här.. under länkarna, och återigen, nej inte under alla, välj en, du kommer ändå till samma ställe!)
Ni har bara en dag på er så... GÖR DET NUUUUUU!

Rösta, rösta, rösta på nummer 2... :D
Dagbok | | 3 kommentarer |
Upp