Draculinnea

Dagens syssla: Tillverka grattiskort till Willes favorittjej och våra grannars barn Linnéa. Det började bra, lugnt och sansat. Men jag märkte tillslut att även det "enklaste" kort borde få ta minst fyra timmar att göra. Jag hade "bara" tre timmar på mig och jag är härmed slutkörd i armarna.
Min förmåga att planera och förutse tidsmarginaler för kreativt skapande är usel. Verkligen urusel. Men jag fick iväg ungen MED KORT I HAND till kalaset i tid. Mission accomplished trots allt elände med handkramp och så vidare.
 
Gjorde samma med detta kort iallafall, limmade på ett promarkerpapper på den blanka sidan av ett vanlig kartongark och vek ihop. Sedan skapade jag loss med promarkers och konturpennor. Monster High är det nya Bratz och jag gjorde om Draculaura till Draculinnea. ↓ Blev ju ganska bra iallafall!
 
 
Dagbok | | Kommentera |

Emilia min fina!

Känner mig lagomt äckligt lycklig idag. Men allra mest för någon annans skull faktiskt! Min älskade vän Emilia flyttar hemifrån nästa vecka, tycker det känns helt sjukt kul. Emilia är världens bästa person. Jag lärde känna henne under andra halvan på första året i gymnasiet och vi har setat ihop ungefär ända sedan dess. Skulle verkligen kunna skriva hur mycket som helst om hur mycket hon betyder för mig, men jag vet inte om det blir för mycket. Känns mest så. Räcker med att säga att jag vill att vi ska sitta ihop tills vi blir gamla och grå.
 
Har förberett en inflyttningspresent till henne och ser fram emot att tillbringa många timmar i hennes nya lägenhet. Nedan har jag samlat ihop lite bilder på några stunder vi haft ihop genom våra år som vänner! Fler ska det bliiii!
 
GRATTIS TILL DIN LÄGENHET KANINO. ♥
 
(Förlåt för att jag censurerat er andra, ni var väldigt vackra ni med. Men ni förstår nog varför.)
Dagbok | | Kommentera |

Skåla i te för Fridolinen!

Min vän Fridolin som för tillfället bor i Smålandet har födelsedag den 12 april varje år. Och eftersom att jag helt enkelt inte kan planera i tid så fick hon sin present cirka en vecka efter att hon fyllt år. Förra veckan, det vill säga. Jag köpte ett prylpaket till Sims 3 och knöt ett vänskapsband i färgerna grön, blå och orange. Och så gjorde jag ett kort förstås, ingen present är fullbordad utan ett kort.
En efterskotts-present blir ett särskilt misslyckande utan ett välgjort kort med massor av ansträngning bakom. Så detta är vad jag åstadkom utöver Sims-spelet och armbandet.
 
Tog mig ett x antal timmar att göra, men roligt var det. Limmade ihop ett promarker-papper med den glansiga sidan på ett vanlig kartongark och vek ihop. Sedan började pillerillet. Kopiera typsnitt från datorn, hitta en fin bild på Chesire Cat, rita av Chesire Cat, hitta på en Alice-i-underlandet-bil i klassisk-Frida-style, skriva något snitsigt om hennes nya ålder och rita fina Alice-prylar omkring OCH samtidigt även skriva en bra text som önskar henne en fin dag och så vidare. Jag tycker faktiskt att jag lyckades! Är överraskande nöjd över mitt Grattis-i-efterskott-kort och min mottagare blev väldigt glad och nöjd över detta lilla postpaket.
MISSION ACCOMPLISHED!
 
Vad tycker ni?
 
Dagbok, Konst & Kreativitet, Roligheter | | En kommentar |
Upp