Hear you whisper

© phelicias.blogg.se

© phelicias.blogg.se

© phelicias.blogg.se

© phelicias.blogg.se

© phelicias.blogg.se

Frukostbilder i all ära. Och så får jag väl inte glömma mina nyfixade naglar. Jag klev upp innan nio idag när mamma var in till mig och kände på min panna. Pannan sa att jag hade feber men termometern talade om något annat. Jag valde att tro på termometern, för jag vill inte ha mer feber och dessutom så är det rätt upptinande att sova med strumpor, långkalsonger och en stor t-shirt. En kopp te, äggmacka, nässpray och en värktablett senare mådde jag bättre. Nu mår jag faktiskt riktigt skapligt.

Imorgon åker jag. IMORGON. Insane. Det blir bra det här, trots viss sjukdom och nervositet. Resten av dagen kommer bestå av Sims-spelande, hårfärgning, chipsätande och packning. Och tillfriskning förstås.

PUSS ♥

Dagbok | | Kommentera |

Less than 34 hours

© phelicias.blogg.se

Istället för en till bild på en snörvlande Felicia eller hennes packning så får ni en bild jag tog i helgen istället. Tänkte att det var lite roligare. Nu är det mindre än 34 timmar kvar innan vi åker till Portugal. Frida upplyste mig just om detta faktum och det, måste jag säga, är fullkomligt insane. Jag ska utomlands för allra första gången i hela mitt liv. Ska ta med mig kameran och fotografera massor hade jag tänkt, vill verkligen dokumentera den här resan. Det är ett minne för livet.

Fast nu borde jag egentligen koncentrera mig på att tillfriskna och packa ner mina kläder. Ska bli kvitt kråkrösten, den värsta hostan och snuvan. Eller, det är vad jag vill iallafall. Imorgon kväll packar jag ner alla saker jag använder dagligen och sen på söndagmorgon åker vi. Ser fram emot det här så jävla mycket!
Nu: BOOOONES!! ♥

Kram på er!
Foto - Natur/Djur | | Kommentera |

Tillfriskning till Kill BillHej från en liten sjukling. Försöker tillfriskna hos pappa nu så att jag kan börja packa imorgon och färga håret dessutom. Lovisa skulle hjälpt mig igår, men jag var alldeles för trött för det... Haha, låg och halvsov på hennes kökssoffa för att jag var så trött. Jävla förkylning. Men trevligt var det iallafall!

Idag ska jag lägga mig och titta på Kill Bill(ÖJ, Nathalie, hur var det? Avslappningsfilm = Kill Bill?) och lata mig i våra GIGANTISKA soffor framför våran GIGANTISKA teveapparat. Skojar inte. Känner mig väldigt liten när jag ligger där. Imorgon ska jag som sagt packa bland annat, men även besöka min mormor innan jag far iväg och innan hon far iväg till Slovenien. Hade tänkt träffa Molly också, men nu är jag ju sjuk och jag vägrar smitta ner min lilla favorit.

Hoppas ni mår bättre än vad jag gör just nu, kram på er ♥
Dagbok | | 2 kommentarer |
Upp