Forever Natural Detox

Det är snart dags för mig att köra igång! Vill du också haka på? Ikväll är vi hos min mamma och har detox-info/fotspa. Välkommen att höra av dig om du vill komma!

Unna din kropp en nystart med Forever Natural Detox. I setet ingår fem av våra finaste kosttillskott, en snygg väska och all information du behöver för ett lyckat resultat.

I setet ingår:

  • 2 Forever Aloe Vera Gel
  • 1 Forever Calcium
  • 1 Forever Arctic Sea
  • 1 Forever Active Probiotic
  • 1 Forever Fields of Greens
+ detoxbroschyren och en snygg väska som passar perfekt för dina lunchlådor.

Att detoxa betyder att man via maten hjälper kroppen att på ett naturligt sätt göra sig av med gifter och slaggprodukter. Och detta gör man bland annat för att få ny energi och stärka sitt immunförsvar – ja, helt enkelt för att komma igång med sin nya livsstil. En detoxdiet är visserligen inte direkt inriktad mot viktnedgång men många upplever att det bli lättare att kontrollera vikten när man äter en hälsosam och välbalanserad kost som också verkar utrensande.

När du köper ditt detoxset får du, förutom våra utvalda kosttillskott, tillgång till en broschyr som berättar om hur du genomför vår detox och ser till att du får en bra start på programmet. I broschyren finns också en kod som låter dig logga in i vårt VIP-rum på webben. Där hittar du inspirerande recept, samt tips och råd och massor av pepp som hjälper dig igenom programmet.

Allt som ingår i Forever Natural Detox.


Innehållet i det här inlägget är hämtat på foreverliving.se.