Ny design på hemsidan

Hela den här Webbdesign-kursen som vi haft de senaste fem veckorna så har mitt liv handlat om HTML och CSS, men ingen vecka har varit så intensiv som den senaste. Vi skulle göra en portfolio på bara EN sida, och det mina vänner, är inte så lätt. Så nu har jag försökt förstå script och hur man får det att funka. Har fortfarande inte helt greppat det, men jag har lyckats greppa det så långt att jag fick ihop en portfolio tillslut. Har gått till skolan varje dag sedan i typ torsdags eller fredags och suttit många timmar i sträck. Ett tag ville jag ge upp, det ska jag inte sticka under stolen.
 
Nu är jag klar för den här gången och jag känner mig glad. Kan hända att det behövs göra någon ändring efter feedbacken på fredag, men det tar jag då. Nu tänkte jag andas ut en stund! Har lagt in den nya designen på min vanliga hemsida eftersom jag ändå inte tyckte om den gamla. Det som inte är riktigt klart är väl kanske innehållet, men det får uppdateras och ändras allt eftersom. Och det duger bra just nu!
 
In och kika!
www.pheliciab.se
 
Bilden jag la upp på Instagram igår kväll.
Dagbok, GDK Sundsvall | |
#1 - - nathalie:

skitsnygg blev sidan! älskar typsnitten och alla bilder :DDD länkarna längst upp har dock (på min dator) glidit till vänster :/ annars så ser allt jättefräscht ut :D

Upp