The Pioneer - Work in progress

Tänkte visa er hur det gick till från början till slut när jag målade The Pioneer. Började givetvis med att jag kontaktade Peter Söderlind på Box, fick bilder och så där. Men sen började ju det roliga, skissandet. Skissar alltid ända tills jag blir nöjd och det är ungefär där mina bilder tar vid, stoppar aldrig processen om jag är mitt i den. Men ni ska veta att jag suddade många gånger innan jag blev nöjd också.
 
När jag tyckte det var bra började jag lägga grundfärgerna, vad som ska vara vart och sådär. Sen är det alltid bara lager på lager. Skiftar alltid mellan olika områden också eftersom jag vill att vissa områden ska torka innan nästa lager färg ska läggas på.
 
Det som var svårast i den här bilden var klipporna, tyckte aldrig att jag fick till det. Men tillslut gav jag liksom upp, tänkte att jag fixar det eftersom. Efter det så målade jag på lite färg då och då, mer svart där eller mer brunt här. Nu tycker jag nog att det blev ganska skapligt ändå. Känner mig ju väldigt nöjd med helhetsintrycket av tavlan!
 
Känslan när man får lägga på det sista blänket samt skriva signeringen är en oslagbar känsla. Jag älskar hela processen med att måla, men det är alltid så himla skönt och upplyftande att bli klar. På riktigt. Och dessutom känna sig nöjd!
 
 
Dagbok, W.I.P & Inspiration | Box, Box Destilleri, single malt, whisky, whiskytavla, whiskytavlor | | 2 kommentarer |
Upp