Tiden bara flyger

Shit. Tiden bara flyger hela tiden. Det var nästa evigheter sedan jag skrev någonting här, och ekot efter mina egna ord blir större. Jag vet inte jag, men inspirationen jag en gång haft den tryter allt mer fastän jag varje dag egentligen vill skapa. Men jag vet inte ens varför det tar stopp, det gör bara det. Det är inte så att jag mår dåligt nu och att det är därför, det är snarare så att jag mår väldigt bra. Förvånansvärt bra för en gångs skull. Det känns otroligt fint. Som en lättnad. Och nu är det vinterlov. Nu får jag äntligen spendera lite tid med mina favoritpersoner här i världen. ♥
 
Och fina julklappar har jag fått. Precis sådant som gör mig lite gladare. Mysbyxor, luddstrumpor, en filt, en stor datorskärm, vanliga strumpor, nytt simsspel, nagellack, en bok jag önskat mig, de perfekta vinterstövlarna och pengar. Bättre kan det faktiskt inte bli. Eller jo, om jag åker på simslan hos Lovisa ikväll så blir det det.
 
1. Love, 3 månader. 2. Regnbågskaka. 3. Julklappar till mina nära. 4. Bevis på att jag kört bil. 5. Soffbänkar jag vill ha. 6. Julegranen. 7. Min utsikt från "salongen" hos pappa idag.
Dagbok | | Kommentera |
Upp