Dag två, del 5 - Irland 2012

Det här är faktiskt ganska pinsamt. Jag har inte bloggat klart om Irland --- ÄN!!!!
Men här kommer en hel drös av bilder från Cliffs of Moher ♥ Eftersom jag varit så seg så har ju minnet hunnit svika en lite grand, men jag vet inte om det är så mycket att skriva om just här iallafall. Klipporna är i sig hemskt, hemskt vackra. Och 200 meter höga. Så ge fan i att ramla!
 
Kan ju dock berätta hur berikat havsliv det finns där vid klipporna, det bor lunnefåglar och en hel del andra ovanliga fåglar kring klipporna under vackra dagar. Vi hade ju halvtur med vädret, ingen dimma men det regnade ju något så vansinnigt när vi åkte i bussen. Och sen blev det uppehåll lagom till vi skulle stanna överallt. Så ja, halvtur.
Men tillbaka till havslivet! Under vattnet bor det hajar, valar och fiskar i massor av sorter. Japp. Där har ni anledningen till att jag inte vill ro ut i en liten båt som jag skriver längre ner.
 
Vid den lilla klippan på bilden ovan har Harry Potter varit. Och troligtvis "gått in i grottan" där. Själv tror jag ju att de bara filmade utanför, men jag vet ju inte det för att jag har ju inte varit där nere. Skulle inte vilja ro ut dit kan jag säga.