Dag två, del 4 - Irland 2012

Nu till mitt favoritresemål. Höjdpunkten på hela resan, nästan hela anledningen till att man åkte till Irland. Men bara nästan. Och då kan väl ni tänka "jaha, vad menar hon med det?", och det ska jag berätta. Det resmål ni ser nedan är världskänt och en utav de mäktigaste upplevelserna man kan ha med sig i bagaget. Det är Irland i ett paket. Grönskan, overkligheten, magin, glädjen och utsikten. Det är Cliffs of Moher. Så vackert och mäktigt att jag fortfarande kan blunda och känna samma känsla av att vara överväldigad. Sen är det ju så att älskade Harry Potter har varit här och letat Horrokrux med Dumbledore. ♥
 
Ber om ursäkt för den dåliga kvalitén... Jag orkade verkligen inte förminska alla...
Sen är det så att jag och min kamera löpte amok så jag har ett stort antal bilder att visa från klipporna. Det kommer alltså mer!
 
Den där mannen som sitter där på vägen spelade flöjt så det ekade över hela klipporna. Otroligt vackert!
 
Det här är inåt landet, det man vänder ryggen åt när man står mot klipporna. Sen ser ni ju molnen också, det var ösregn när vi kom dit. Men vädergudarna var vänliga och det blev uppehåll när vi kom till klipporna!
 Här sa jag åt tjejerna att så och se glada ut, men egentligen var vi skiträdda allihop. Den här vägen som vi går på har SOM NI SER inget räcke, och det hade precis regnat, det var hårda vindar och massor med människor som gick där... Det vill säga att det var en dödsfälla. Vi gick inte så långt. Kanske en annan gång... När det inte har regnat och blåser storm. MEN FYFAN VAD COOOOLT DET VAR!!!!!!!
Dagbok, Resor - Irland 2012, Roligheter | |
Upp