Förberedelser

Konstrundan here we come! Jag och Emilia håller för närvarande på med montering av fotografier, 26 stycken för att vara exakt... Det är en del jobb. Millimeter hit och dit, men snart är det klart. Vi kan ju inget annat säga än tack och lov!

Fast det är inte bara pest och pina, snart är det dags för utställning och fett vårt slutgiltiga mål!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1410711/images/2012/pic_196875265.jpg" class="image">

#1 - - Pernilla:

Var är det ni hänger nånstans? Har kikat på konstrundans hemsida men ser inte var ni är med, tänkte försöka komma och kika eftersom jag är hemma över påsk :)

Lycka till och ha så kul! :) Kram!

#2 - - karin Lundin:

åh vad roligt! när det gäller om du kommer in eller inte, är jättesvårt att säga! det beror helt på vilka andra som söker in tyvärr. men jag tror inte du kommer ha några problem:) skicka in bilder på sånt du vill jobba med i framtiden, om du vill jobba med porträtt så skicka bara in olika porträttserier. Och undvik att skicka bilder på barn,blommor och djur, det brukar inte uppskattas. Ha i tankarna att det är en reklamutbildning. dom kommer döma dig på både teknik & kreativitet. Nu kanske jag låter lite hård men tror det är bättre så du vet vad dom kollar på:) fråga gärna på mer om du undrar över något!:)

Lycka till!:)